KOMPONENTIT

Pneumatic Vacuum Elevators

Vakuumihissit ovat hissejä, jotka koostuvat pystysuorasta rungosta ja korista, joka kuljettaa matkustajia

Vakuumihississä on kolme pääkomponenttia.

1. Ulkoinen rakenne

Vakuumihissien ulkoisen rungon rakenne koostuu pylväistä, joita on saatavana viidellä eri värillä. Polykarbonaattipaneelit toimivat sylinterin seininä ylläpitäen painetta. Rungon rakenne on iskunkestävä ja läpinäkyvä. Tämä mahdollistaa 360° näkyvyyden.

2. Kori

Kori on hissin tärkein osa, koska se sisältää kaikki kommunikaatio- ja turvallisuuslaitteet. Tiiviste, joka sijaitsee korin yläpuolella, on avainasemassa vakuumihissin toiminnan kannalta. Kori sisältää seuraavat turvallisuuskomponentit: korin lukot, jotka lukitsevat korin kuhunkin kerrokseen, hätäjarrun, hätäkatkaisimen ja hälytyspainikkeen.

Nämä ominaisuudet tekevät vakuumihissistä erittäin turvallisen ja luotettavan. Matkustajia kuljetetaan täysin hitsatussa teräsrakenteessa, joka on turvallinen ja vakaa. PVE 30- ja PVE37 -korit ovat mustia ja pyörätuolimalli PVE52:n ruostumattoman teräksen värinen. Vakuumihissin korissa on automaattinen valaistus, ilmastointi, sisäpuolinen turvallisuusovi ja kytketty hätäpuhelin.

3. Vakuumipumpun pääyksikkö

Pääyksikkö on vakuumihissin ”moottori”, joka koostuu turbiinin moottoreista, ilmaventtiileistä ja elektronisista komponenteista. Niiden tehtävänä on poistaa ilma sylinteristä ja luoda tyhjiö, joka sitten liikuttaa koria ylöspäin. Laskeuduttaessa kone ja venttiilit sallivat ilman pääsyn takaisin runkoon ja näin mahdollistavat kontrolloidun ja tasaisen laskeutumisen. Vakuumihissimme toimivat kahdella eri asennustavalla:
sijoittamalla tyhjiöpumppu rungon yläpuolelle ylimpään kerrokseen
split-muodossa, jolloin vakuumihissin koneet voivat olla välikatolla tai sivulla jopa 10 metrin päässä.

sijoittamalla tyhjiöpumppu rungon yläpuolelle ylimpään kerrokseen

split-muodossa, jolloin vakuumihissin koneet voivat olla välikatolla tai sivulla jopa 10 metrin päässä.